THY’den Ukraynalı yolculara yeni hizmet

THY, Ukrayna’dan İstanbul’a uçan transit yolcular için “stopover” (duraklama) uygulamasını başlattı. Ukrayna’dan gelerek İstanbul’da 20 saatten fazla bağlantı süresi bulunan yolcular ücretsiz konaklama hizmetinden faydalanabilecek.

thy1

Türk Hava Yolları, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de “Stopover in Istanbul” adlı ürününün tanıtımını yaptı.

THY, Ukrayna’dan ABD, Kanada, Kolombiya, Venezuela, Panama, Küba, Arjantin ve Brezilya,Birleşik Krallık, İrlanda, Seyşeller, Mauritius, Gürcistan, Azerbaycan, Tayland, İsrail, İtalya, Fransa, İspanya, Yunanistan, Almanya, Avusturya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Belçika ve Danimarka’ya gidecek yolcular için “Stopover” uygulamasına başlıyor.

Ukrayna’nın Kiev, Odessa, Harkov, Lvov, Herson ve Zaporoje kentlerinden, İstanbul üzerinden aktarmalı uçan THY yolcularına İstanbul’da ücretsiz konaklama hizmeti sağlanacak.

Ekonomi sınıfı yolcular dört yıldızlı otelde bir gece, “business” sınıf yolcular beş yıldızlı otelde iki gece ücretsiz konaklayabilecek.

“Stopover” uygulamasından, İstanbul’da bağlantı süresi en az 20 saat olan ve İstanbul üzerinden gidiş-dönüş bileti bulunan yolcular yararlanabilecek.

thy2

17.7.2017

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.