Ukraynalı teknik adamın açıklamalarından satır başları şöyle:
BEŞİKTAŞ’IN ATAK GÜCÜNÜ İYİ BİLİYORUZ
“Beşiktaş’ın atak gücünü iyi biliyoruz. Çok gol attıklarını ve çok kaçırdıklarını biliyoruz. Aynı zamanda savunmada çok pozisyon veriyorlar. Biz de bunları değerlendirmeye çalışacağız. Bu konuda çalışmalar yaptık ve sahada bunları yapmaya çalışacağız.
TÜRK TARAFTARLARI GİBİSİNİ GÖRMEDİM
Kariyerimde İngiltere’de, Rusya’da, Ukrayna’da oynadım. Hiçbir ülkede Türkiye’deki taraftarlar kadar fanatik olanı görmedim. Onlarla neşe ve mutluluk içinde buluşmaya hazırım.
BU KONUDA OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM
Futbol her sonuca açık bir oyun. Dinamo Kiev öncelikle kendi oyun stilini sahaya yansıtacak. Bu konuda oyuncularıma güveniyorum. Maç bittikten sonra sonuca ve puanlara bakacağız.
AZ POZSİYONA GİRERSEK İŞİMİZ ZOR
Ligde son maçta iyi sonuç aldık. Ne kadar pozisyona girdiğimize ne kadar başarılı olduğumuza bakılmalı. Yarınki maçta az pozisyona girersek işimiz zor olur. Bizim Dinamo Kiev gibi oynamamız gerekiyor.” (Haber1903.com)
27.9.2016