Atlasglobal, Odessa-İstanbul uçuşlarına yakında başlıyor

Atlasglobal, Avrupa kentlerine olan uçuş noktaları arasına Ukrayna’nın önemli tatil ve kültür merkezi olan Odessa’yı da ekliyor.

Bu haber 11 Temmuz 2018 - 17:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Atlasglobal’in 1 Kasım 2018 tarihinden itibaren başlayacak Odessa seferleri, haftanın dört günü yapılacak. Bilet fiyatları 179 dolardan başlıyor.

Atlasglobal, Avrupa’daki büyümesini yeni açtığı hatlarla sürdürüyor. Şirketin destinasyonları arasına eklediği son kent Odessa oldu. 1 Kasım 2018’de başlayacak karşılıklı İstanbul-Odessa seferleri, pazartesi, perşembe, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü yapılacak. Atlasglobal yolcuları, konfor ve ayrıcalıklarla Ukrayna’nın Karadeniz kıyısındaki en büyük limanlarından birine sahip olan Odessa’ya 179 dolardan başlayan fiyatlarla uçabilecek. Ukrayna’nın en önemli tatil ve kültür merkezlerinden biri olarak tanınan Odessa, sürekli artan yolcu sayısıyla son yılların gözde destinasyonlarından biri haline geldi. (Airporthaber.com)

11.7.2018

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.